Delatur
Logotype_finale_background.png
 
 
 
iStock-497900702.jpg
 
 

.01

Om oss

Jag som utför behandlingarna  på delaturen heter Caroline Fredriksson och är legitimerad sjuksköterska med specialist utbildning inom intensivvård. Jag har genomgått utbildningar inom injektionsteknik och estetiska injektionsbehandlingar för fyllmedel och Botox.

Här får du alltid en personlig behandling och en professionell omhändertagande. Mitt mål är att du ska bli 100% nöjd, och då är det viktigt för mig att arbeta med de absolut bästa produkterna och kombinera dem för bästa resultat

Mina behandligar utför jag i nyrenoverade, fräscha lokaler på salong My Corner, på Ringgatan 20 i Örebro. 

 

 
 
 
 
syringe-1884758_1920.jpg
 

.02

Behandlingar

 
Besväras du av linjer eller rynkor i ansiktet? Vill du öka volymen på exempelvis läppar och kinder?

Då kan Botox och/eller Fillers vara något för dig.
 

BoTox

Botox, som också är känt som Botulinumtoxin A, är ett muskelavslappnande ämne som använts sedan 80-talet och utvecklades för behandling av överaktivitet i muskulaturen .

Med Botox  kan man effektivt behandla allt från rynkor till värk. Ämnet blockerar nervimpulser och minskar kraftiga sammandragningar i musklerna.

Behandling

Botoxbehandlingar är i första hand förknippad med behandling av att reducera rynkor. Rynkor uppkommer av att våra ansiktsmuskler drar ihop sig och bildar tillfälliga eller permanenta linjer. Botox för skönhetsingrepp är noga studerat och väl använt i den medicinska världen.  Den är mycket effektivt mot rynkor mellan ögonen, i pannan och i ögonens utkanter, förutsatt att de orsakas av överaktiv eller spänd muskulatur. Behandlingen fungerar lika bra för män som för kvinnor.

En botoxbehandling är en snabb, enkel, smärtfri och säker behandling. Ingreppet tar inte mer än 10-20 minuter. Effekten av en Botoxbehandling börjar märkas efter 3-14 dagar.

Hållbarhet

Resultatet med Botox varar vanligtvis 4-6 månader, individuella avvikelser kan förekomma. I början kan du behöva komma tillbaka för påfyllnad av Botox oftare då muskulaturen är stark. Efter 1 – 1,5 år har muskulaturen försvagats och man behöver inte behandlas lika ofta för att få ett hållbart resultat.

Botox ska inte användas på personer som lider av vissa muskelsjukdomar, använder antibiotika av aminoglykosidtyp, spektinomycin eller andra läkemedel som påverkar nervsignaler i musklerna.

Botox ska inte användas under graviditet och bör heller inte användas under amning. Om du har en infektion vid det planerade injektionsstället skall behandlingen avvaktas tills denna läkt ut.

Biverkningar

Efter behandlingen kan man få en lokal svullnad, blåmärken samt rodnad.

Det är av viktigt att du inte trycker, masserar eller gnider på behandlingsområdet. Det gör att läkemedlet kan sprida sig sig närliggande muskler som inte är avsedda för behandling.
Undvik träning 1 dygn efter injektionsbehandlingen. 

Fillers

För dig som funderar på att förbättra och/eller föryngra ditt utseende, erbjuder Stylage ett komplett och högklassigt sortiment med olika Fillers, för att kunna anpassa behandlingarna så att de passar just dina behov.

Stylage

Olika företag tillverkar olika märken av fillers. Stylage är ett exempel, som vi använders oss av på delatur. Skillnaden mellan preparaten är oftast hur man har länkat molekylerna och hur mycket man har förfinat dem. Tillsatser som kan minska önskade lokala reaktionen som rodnad och svullnad kan också skilja sig bland preparaten ute på marknaden.

Behandling

Stylage är i dag den enda hudfillern som klassas  som den tredje generationens hudfiller, bestående av hyaluronsyra; ett kroppseget icke-animalisk, ej permanent ämne. Stylage är den enda fillern med en naturlig antioxidant Mannitol (Mannitol är en helt naturlig antioxidant som finns i bl.a. frukt och grönsake) som fördröjer nedbrytningen samt gör att biverkningar, så som svullnad och rodnader minskar. Den används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens. Behandling sker alltid av leg. läkare eller leg. sjuksköterska.

Stylage är idag ett av de ledande varumärkena i Europa som har uppnått framgång utan konsumentmarknadsföring. De har växt genom rekommendation.

Stylage finns i sju olika koncentrationer. S för fina linjer, M för rynkor och veck samt läppar, L för djupa linjer och veck, XL för att bygga volym i till exempel kinder samt Special Lips för läppkonturer och volym. Hydro och Hydromax verkar återfuktande och vitalisera all typ av hud såsom ansikte, dekolletage och händer med mycket bra resultat. Minst två behandlingar med 3-4 veckors mellanrum rekommenderas för bästa resultat. Ibland även tre behandlingar. Stylage M och Special Lips finns även med bedövningen lidokain.

Biverkningar

De flesta personer kan behandlas med fillers. Biverkningarna vid behandling med fillers är i regel mycket få och lindriga.Biverkningarna är kopplade framförallt till själva nålsticken. Vissa injektionsrelaterade reaktioner som kan uppträda efter en injektion med filler kan bland annat vara rodnad, svullnad, smärta, klåda, blåmärke eller ömhet vid injektionsstället.De försvinner vanligtvis av sig själva inom en eller två dagar efter injektionen.

Andra hudreaktioner kan i sällsynta fall vara i upp till två veckor. Efter en läppförstoring kan läpparna vara svullna i flera dagar. Du bör alltid diskutera dina tidigare sjukdomar med din behandlare i samband med rådgivningen före behandlingen.

Hållbarhet

Fillern Stylage (S, M och L) håller normalt 9-12 månader. Vid behandling av läppar cirka 4-9 månader.
Fillern Stylage (XL, XXL) har längre hållbarhet upp till 18 månader. 

Hållbarheten är individuell och kan sitta kvar längre eller brytas ner fortare.  För att få fillern att hålla längre är tätare behandlingar i början att rekommendera.

För bästa resultat och hållbarhet. Tänk på följande:

  • Du skall ej beröra eller massera behandlingsområdet efter injektionen.
  • Du ska undvika direkt solljus och solarium de första 48 timmarna använda en solskyddskräm med hög solskyddsfaktor vid behov.
  • Undvik bastubad och hård träning de första dygnet.
  • Undvik alkohol det första dygnet.
  • Du bör ej behandlas med någon form av massage eller massera det behandlade området eftersom detta påverkar och kan snabba på nedbrytningen av fillern.

 
 
 
meer-meerwasser-salzwasser-21859.jpg
 

.03

priser

 
 
 

BOTOX PRISER

 

PANna 1.700:- 

ARGRYNKAN 1.700:- 

Kråkfötter 1.700:- 

Två områden 2.500:- 

Tre områden 3.500:- 

FILLERS priser

 

Stylage S 2.500:- 

Små fina rynkor

Stylage M 2.500:- 

Lite djupare rynkor, läppar

Stylage Lipp 2.500:- 

Stylage L 2.500:- 

Djupa rynkor

Stylage XL 2.500:- 

Skulpturering Stylage XXL, skulpturering av bla kindben, käklinje mm.

STYLAGE Hydro 2.500:- 

STYLAGE HydroMAX 2.500:-

 
 

.04

Bilder före/efter

 
Stylage M 1 ml 

Stylage M 1 ml 

Andra påfyllningen med Stylage M 1 ml 

Andra påfyllningen med Stylage M 1 ml 

Före och efter bild, Stylage M 1 ml

Före och efter bild, Stylage M 1 ml

Före och efter bild, Stylage M 1ml

Före och efter bild, Stylage M 1ml

Före och efter bild, Stylage M 0,5 ml.

Före och efter bild, Stylage M 0,5 ml.

Före och efter bild, Stylage M 0,5 ml.

Före och efter bild, Stylage M 0,5 ml.

 
iStock-187015143.jpg
 
 

.05

Boka tid

 

Här kan du boka din tid!

Skulle du vilja boka en tid?

Det finns flera alternativ att boka en tid! Du kan gärna boka en tid under

https://delatur.bokadirekt.se, ringa mig på 072-310 66 83, maila mig under info@delatur.com eller fylla i formuläret nedan.

Namn
Namn
 
 
 

.06

Kontakt

 

Har du frågor?

Nå mig på 072-310 66 83 eller maila info@delatur.com

adress

Ringgatan 20

703 42 Örebro 

 

 
Namn *
Namn